Käyttöehdot

Seuraavat ehdot koskevat Flawless Lashes by Loreta Finland -sivuston käyttäjiä. Lue ne huolellisesti, sillä ne liittyvät oikeuksiinne ja vastuisiinne. Jos et hyväksy alla olevia ehtoja, älä käytä verkkosivustoa. Sivustoa käyttämällä hyväksyt kaikki ehdot. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: info@flawlesslashesbyloreta.fi.

Myyntiehdot

Tuotteita myydään vain koulutetuille ripsiteknikoille. Tilaamalla sivustoltamme  vahvistat, että et ole kuluttaja, vaan tilaat tuotteita ammattimaista liiketoimintaasi varten yrittäjänä. Pidätämme itsellämme oikeuden pyytää todistusta ammatillisesta asemasta.

Rekisteröityminen

Sivuston käyttäjä vakuuttaa, että henkilökohtaiset tiedot, jotka annat sivustolle rekisteröityessäsi, ovat tosia, tarkkoja ja ajankohtaisia kaikissa suhteissa, et käytä toisen henkilön tai yhteisön tietoja, väärää nimeä tai muita yhteystietoja.

Asiakas sitoutuu ilmoittamaan henkilötietojen muutoksista ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse info@flawlesslashesbyloreta.fi.

Ehtojen muutokset

Pidätämme oikeuden muuttaa sivuston ehtoja ajoittain ja muutoksista ilmoitetaan verkkosivuilla. Sivuston käyttäjällä on vastuu tuntea ehdot tilaushetkellä. Muutokset koskevat sivuston käyttöä sen jälkeen, kun olemme antaneet aiheesta ilmoituksen. Jos et hyväksy uusia ehtoja, älä jatka sivuston käyttämistä. Jos käytät sivua edelleen muutoksen voimaantulopäivän jälkeen, sitoudut noudattamaan uusia ehtoja ja vahvistat, että emme ole vastuussa muutoksista tai peruutuksista verkkosivustosta tai sen sisällöstä.