Tilausehdot

Tilauksia vastaanotetaan ainoastaan verkkokaupan kautta, ei puhelimitse tai sähköpostitse.

Tilauksen yhteydessä vahvistat, että kaikki antamasi tiedot ovat oikeita.Kaikki sivustolla saatavilla olevat tuotteet ja tuotetiedot ovat tarkoitettu ammattitaitoisille ripsiteknikoille ja ovat myynnissä vain yrityksille.Flawless Lashes by Loreta Finlandilla on oikeus pyytää todisteita ammatillisesta asemasta ja kieltäytyä tilauksesta, jos uskomme, että henkilö ei ole kaupallinen asiakas.Sinun tulee olla pätevä käyttämään tällä sivustolla myytäviä tuotteita.Emme ole vastuussa mistään virheistä tai vahingoista, joita tuotteitamme käyttämällä tapahtuu.Kaikki tilaukset edellyttävät niiden hyväksymistä ja tuotteiden saatavuutta.Tuotteiden saatavuutta koskevat tiedot on lueteltu jokaisen yksittäisen tuotteen kuvauksessa. Tuotteen yhteydessä ilmoitetaan mikäli tuotetta ei ole saatavilla.
Kaikki sivustolla mainitut hinnat ovat voimassa tilaushetkellä ja ne sisältävät arvonlisäveron 24 %, mutta pidätämme oikeuden muuttaa minkä tahansa tuotteen hintoja milloin tahansa.
Ostotapahtuma ei ole voimassa, ennen kuin hyväksemme tilauksesi.Kun näin tapahtuu, vahvistamme tilauksen lähettämällä sinulle sähköpostiviestin. Flawless Lashes by Loreta Finland pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Vahvistusviesti lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja siinä täsmennetään tilaamasi tuotteet, maksutapa ja kustannukset (hintamme sisältävät aina arvonlisäveron 24 %).Sinun on tarkistettava, että kaikki sähköpostiin saamasi vahvistusviestin tiedot ovat oikein. Mikäli niissä on korjattavaa, ota heti yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@flawlesslashesbyloreta.fi. Alennuskuponkeja, koodeja tai tarjouksia ei voida käyttää alennuksessa oleviin tuotteisiin.

Toimitusehdot

Tuotteiden toimitusaika on yleisesti maksimissaan kolme työpäivää. Tilaukset käsitellään ja pyritään postittamaan aina viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen saapumisesta. Toimitusajan pidentyessä oleellisesti, ilmoitamme tästä asiakkaalle sähköpostitse.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa olennaisesti myöhästyvä tuote ilmoittamalla siitä sähköpostitse osoitteeseen info@flawlesslashesbyloreta.fi. Emme kuitenkaan vastaa kolmansista osapuolista (kuten Posti) johtuvista toimitusviivästyksistä.

Flawless Lashes by Loreta Finland pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen, mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty.

Tilauksen voi myös noutaa ilman toimituskuluja Lashy-ripsistudiosta Helsingin Kampista. Sovi aina noudosta etukäteen sähköpostitse.

Maksaminen

Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Käytämme maksamiseen Checkout-palvelua, jonka käyttöehtoihin pääset tutustumaan tästä.

Maksun täytyy saapua meille kokonaisuudessaan ennen tavaroiden lähettämistä.

Liimat

Liimoihin liittyy henkilövahingon vaara, jos asianmukaisen pätevyyden omaavat ammattilaiset eivät käytä niitä ohjeiden mukaan. Ehtona on, että olet koulutettu ripsiteknikko ja perehtynyt kaikkien ripsienpidennystuotteiden käyttöön ja soveltamiseen, erityisesti liimojen. Toimitamme liimoja vain ammattilaisille ja voimme vaatia todistusta kaikkien asiaa koskevien standardien ja vaatimusten noudattamisesta ja muuten liimojen oikeaoppisesta käyttämisestä. Jos et anna meille tietoja tai jos meillä on syytä epäillä, että et ole pätevä tai sopiva, pidätämme oikeuden toimittaa sinulle liimoja.

Älä koskaan käytä liimojamme asiakkaalle, jolla on tai on hiljattain ollut ripsiliima-allergiaa, silmätulehdus, juuri tehty laserleikkaus, avoimia haavoja kasvoissa, ihottumaa, psoriaasi, äskettäinen kasvojen leikkaus tai mikä tahansa muu kasvoihin tai ihoon liittyvä sairaus.

Tuotteiden viat ja palautukset 

Lähetetyt tuotteet vastaavat aina valmistajan viimeisimpiä ohjeita ja tietoja, jotka on määritelty sivustolla tilauksen yhteydessä.Tuotetta on tarkoitus käyttää tarkasti sivustolla, tai itse tuotteessa olevien viimeisimpien ohjeiden mukaisesti. Vastuullasi on varmistaa, että käytät tuotetta tarkasti näiden ohjeiden mukaisesti.Pyrimme aina toimittamaan tuotteet erinomaisessa kunnossa. Jos kuitenkin huomaat, että tuote on viallinen, on tuote palautettava meille sen nykyisessä kunnossa tarkastettavaksi, kohtuullisessa ajassa.

Jotta voisimme tarjota sinulle mahdolliset virheellisestä tuotteesta aiheutuvat korvaukset, tarvitsemme sinulta ainakin seuraavat tiedot:

– Tarkat tiedot viallisesta tai vaurioituneesta tuotteesta
– Palautuslähetyksen seurantakoodin

Flawless Lashes by Loretan liimoja testataan jatkuvasti ja laatuvaihtelut huomataan ennen niiden jakeluun pääsyä, joten avatuille liimoille ei myönnetä palautusoikeutta, muuten käyttämättömille tuotteille annetaan 14 pv palautusoikeus.
Flawless Lashes by Loreta Finland ei ole velvollinen kustantamaan asiakaspalautuksesta aiheutuvia kustannuksia.